A LA CARTE (aften)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
STEGT BLÆKSPRUTTE
i en boghvede-taco, m. kimchi og dressing
BRAISERET FENNIKEL
m. appelsin, løg, soya og havgus
KALVETATAR
m. peberrod, purløg, boghvede og æggeblomme
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
EN HEL HALV POUSSIN
m. grillede rødder og sauce på fermenteret røde bær
FARSERET LANGE
m. kål, grillet porre, muslingsauce og stenbiderrogn
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
GAMMELKNAS
m. romkage og hvidløgsinfuseret honning
GRILLET ÆBLE
m. kanel-is og karamel
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Aperitif m. snacks 130,-
2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-
Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag
DRIKKE
Vand pr. pers. m/u brus
20,-
SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-
Vin pr. glas
80,-
ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-
Gin/tonic
70,-
Kaffe/te
40,-
AVEC
60,-