A LA CARTE (aften)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
RIMMET ØRRED
m. soja-sesam dressing, koriander, kål og pære
BEDECARPACCIO
m. friskost, tomatpesto og rugbrødsknas
TATAR
m. sennep, sauerkraut, estragon og æggeblomme
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
SKOVKYLLING
m. zataar og græskar og en kyllingesauce
GRILLET FISK
m. kålrabi, hasselnødder og svampesauce
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
DEN HVIDE DAME
m. briochebrød og valnødder
BAGTE BLOMMER
m. cremefraiche is og sauce på brun farin
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Aperitif m. snacks 130,-
2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-
Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag
DRIKKE
Vand pr. pers. m/u brus
20,-
SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-
Vin pr. glas
80,-
ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-
Gin/tonic
70,-
Kaffe/te
40,-
AVEC
60,-