A LA CARTE (aften)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

CEVICHE AF REJER
m. hvidløgsmayo, agurk og mynte

GRILLEDE ASPARGES
m. stikkelsbærhollandaise, gærflager og purløg

KALVETATAR
m. sauerkraut, ramsløg, boghvede og æggeblomme
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

FARSERET SKOVKYLLING
m. gratineret grønt, hård ost og sauce med hvide asparges

MISOGLASERET HVID FISK
m. broccoliskud, forårsløg og rabarber i muslingsauce
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

DEN HVIDE DAME
m. romkage m. nødder og hvidløgsinfuseret honning

RABARBERKOMPOT
m. is, crumble og jordbær-coulis

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aperitif m. snacks 130,-

2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-

Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag

DRIKKE

Vand pr. pers. m/u brus
20,-

SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-

Vin pr. glas
80,-

ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-

Gin/tonic
70,-

Kaffe/te
40,-

AVEC
60,-