A LA CARTE (aften)

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEGT BLÆKSPRUTTE
i en boghvede-taco, m. kimchi og dressing

BRAISERET FENNIKEL
m. appelsin, løg, soya og havgus

KALVETATAR
m. peberrod, purløg, boghvede og æggeblomme
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

EN HEL HALV POUSSIN
m. grillede rødder og sauce på fermenteret røde bær

FARSERET LANGE
m. kål, grillet porre, muslingsauce og stenbiderrogn
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

GAMMELKNAS
m. romkage og hvidløgsinfuseret honning

GRILLET ÆBLE
m. kanel-is og karamel

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aperitif m. snacks 130,-

2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-

Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag

DRIKKE

Vand pr. pers. m/u brus
20,-

SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-

Vin pr. glas
80,-

ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-

Gin/tonic
70,-

Kaffe/te
40,-

AVEC
60,-