A LA CARTE (aften)
GLASERET FISK
m. græskar, porre og solsikkefrø
STEGTE JORDSKOKKER
m. syltet grønt, persille, sauce og sprødt
KALVETATAR
m. peberrod, purløg, boghvede og æggeblomme –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
GRIS FRA TROLDGÅRDEN
m. kålskud, sort hvidløg og sauce
STEGT KAMMUSLINGER
m. fyldt pasta, friskost og gulerødder
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
OSTETÆRTE
m. kvæde og urtestøv
SURDEJSVAFFEL
m. æbler og kastanje
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Aperitif m. snacks 130,-
2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-
Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag
DRIKKE
Vand pr. pers. m/u brus
20,-
SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-
Vin pr. glas
80,-
ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-
Gin/tonic
70,-
Kaffe/te
40,-
AVEC
60,-