A LA CARTE (aften)

GLASERET FISK
m. græskar, porre og solsikkefrø

STEGTE JORDSKOKKER
m. syltet grønt, persille, sauce og sprødt

KALVETATAR
m. peberrod, purløg, boghvede og æggeblomme –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

GRIS FRA TROLDGÅRDEN
m. kålskud, sort hvidløg og sauce

STEGT KAMMUSLINGER
m. fyldt pasta, friskost og gulerødder
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

OSTETÆRTE
m. kvæde og urtestøv

SURDEJSVAFFEL
m. æbler og kastanje

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Aperitif m. snacks 130,-

2 retter 320,-
2 retter m. vin 480,-
3 retter 395,-
3 retter m. vin 620,-
4 retter 445
4 retter m. vin 740,-

Ændringer i menuen kan forekomme fra dag til dag

DRIKKE

Vand pr. pers. m/u brus
20,-

SAFT FRA SVENDBORG
80,- / 350,-

Vin pr. glas
80,-

ØL
der er brown ale, pilsner, IPA & alkoholfri.
50,-

Gin/tonic
70,-

Kaffe/te
40,-

AVEC
60,-